преди няколко дни ми се случи нещо, като запалих и не ми светнаха фаровете но след няколко секунди светнаха и после нямаше проблем.Одеве както си карам и хоп пак изгаснаха и пак светнаха и така 3-4 пъти докато накрая не пожелаха повече да светнат!Лостчето не играе никаква роля както и да го мърдам.Изгаснаха ми и късите и дългите,само габарит свети.Мигачи и аварийни си имам!Ако някой знае от какво може да е защото доколкото знам късите и дългите са на различни бушони даже май и ляв и десен се делят.Но изгаснаха всичките!Ако някой се сети нека подскаже малко!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фаровете
Collapse
X
-
инженер Totzi Begalli)- той е виновника за неуредиците по ел инсталациите на алфа.
Някъде нямаш добър контакт. пробвай при бушона и релето първо. Може от лош контакт да са нагорели каблите край обувките там.Нагар на контактитена лоста също е възможен, но е по малко вероятен. Там няма високи токове.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
е са пак я ръчках,размърдвах кабелите,буксите при лоста при бушоните отварях но никаде нямше нагар!Ипак така ту светне ту изгасне.Не се влияе нито от лоста нито от кабелите като размърдам.Единственото което ми направи впечатление е че като превключвам от къси на дълги вмесо направо да светнат дългите първо тръгват да гаснат късите и после светкат всичките, а понякой път си е нормално.Май ще се окаже че ключа се ебава и ще трябва да изпадна с повечко левчета!Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениепреди няколко дни ми се случи нещо, като запалих и не ми светнаха фаровете но след няколко секунди светнаха и после нямаше проблем.Одеве както си карам и хоп пак изгаснаха и пак светнаха и така 3-4 пъти докато накрая не пожелаха повече да светнат!Лостчето не играе никаква роля както и да го мърдам.Изгаснаха ми и късите и дългите,само габарит свети.Мигачи и аварийни си имам!Ако някой знае от какво може да е защото доколкото знам късите и дългите са на различни бушони даже май и ляв и десен се делят.Но изгаснаха всичките!Ако някой се сети нека подскаже малко!FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Извинявам се че не е идентичен проблема, но бихте ли ми казали как мога да си настроя дългите светлини (късите са ми нормални), че ми светят много високо (особено десния). Като превключа от къси на дълги и трябва всеки път да ги свалям надолу, а като се върна на къси да ги вдигам.
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениее са пак я ръчках,размърдвах кабелите,буксите при лоста при бушоните отварях но никаде нямше нагар!Ипак така ту светне ту изгасне.Не се влияе нито от лоста нито от кабелите като размърдам.Единственото което ми направи впечатление е че като превключвам от къси на дълги вмесо направо да светнат дългите първо тръгват да гаснат късите и после светкат всичките, а понякой път си е нормално.Май ще се окаже че ключа се ебава и ще трябва да изпадна с повечко левчета!
Първо си виж релето за късите - намира се зад жабката. Когато си на дълги то командва и късите и дългите.
Ако проблема ти е само на късите - 99% е релето.
Ако нямаш и къси и дълги - в смисъл когато ги включваш от превключватела - тогава дефектен ти е ключа - първоначалното завъртане.
Веригата която командва къси дълги - няма връзка с габарит.Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщениеАко не си я оправил още
Първо си виж релето за късите - намира се зад жабката. Когато си на дълги то командва и късите и дългите.
Ако проблема ти е само на късите - 99% е релето.
Ако нямаш и къси и дълги - в смисъл когато ги включваш от превключватела - тогава дефектен ти е ключа - първоначалното завъртане.
Веригата която командва къси дълги - няма връзка с габарит.
КЕФЯ СЕ НА ТОЗИ ФОРУМ ЗАЩОТО СИ ПОМАГАМЕ А НЕ КАТО ПРИ ОСТАНАЛИТЕ ДА НЕ СМЕЕМ ДА СИ КАЖЕМ БОЛКИТЕ НА КОЛИТЕ И САМО ДА ГОВОРИМ КОЛКО СА ЗДРАВИ И НАДЕЖДНИ А ТЕ ВСЪЩНОСТ ДА СЕ РАЗПАДАТ!Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
Comment